قابل توجه فراگیران دوره مدیریت تأسیسات گردشگری(مدیریت هتلداری)
سه شنبه مورخ 1401/01/23ساعت 14درس مدیریت ونظارت بربخش خانه داری/ ساعت 16 درس مدیریت ونظارت بربخش پذیرایی(غذا و نوشیدنی)
* بخش اول: مدیریت ونظارت بربخش خانه داری مؤلف : زنده یادعلی اصغر رضایت
اهمیت اتاق در هتل
نگاره تشکیلاتی خانهداری
بخش لباسشویی
* بخش دوم: مدیریت ونظارت بربخش پذیرایی(غذا و نوشیدنی)- مؤلف: مهدی براتی
کلیات صنعت غذا و نوشابه- پذیرایی
غذا و نوشابه در تأسیسات گردشگری کشور
خدماتدهندگان در صنعت غذا و نوشابه- پذیرایی
مدیر سایت2022-04-10T08:07:56+04:30