قابل توجه فراگیران دوره مدیریت تأسیسات گردشگری(مدیریت هتلداری)
سه شنبه مورخ 1401/09/14ساعت 14 درس مدیریت ونظارت بربخش خانه داری در هتل / ساعت 16 درس مدیریت ونظارت بربخش پذیرایی در هتل – دوره مدیریت تأسیسات گردشگری (مدیریت هتلداری) برگزارخواهد شد.
بخش پنجم: مدیریت ونظارت بربخش خانه داری در هتل
مؤلف : زنده یاد علی اصغر رضایت
فصل 1 : آشنایی با خدمات خانهداری
– اهمیت اتاق در هتل
– نگاره تشکیلاتی خانهداری
– بخش لباسشویی
فصل 2 : شرح وظایف کارکنان مختلف خانهداری
– وظایف اصلی مدیرخانهداری
– مسئولیتهای معاونین
– اهمیت میز کنترل
– فضای عمومی، سرویسهای بهداشتی و فضای سبز هتل
– بخشهایی که خانهداری با آنها در ارتباط است
فصل 3 : شیوه نظارت بر بخش خانهداری
– چک لیست اتاقها
– شیوههای نظافت
– گزارش آماده کردن اتاقها
– اشیای پیدا و گم شده
– افراد واجد شرایط کار
– کمکهای اولیه و سوانح
بخش ششم: مدیریت ونظارت بربخش پذیرایی در هتل
مؤلف : مهدی براتی
فصل 1 : مروری بر صنعت غذا و نوشابه- خدمات پذیرایی
– کلیات صنعت غذا و نوشابه- پذیرایی
– غذا و نوشابه در تأسیسات گردشگری کشور
– خدماتدهندگان در صنعت غذا و نوشابه- پذایرایی
فصل 2 : شرح وظایف کارکنان بخش پذیرایی و ارتباطات آنها
– عملیات غذا و نوشابه- پذیرایی
– فرآیندهای جاری در ارائه خدمات غذا و نوشابه- پذیرایی
– عوامل تأثیرگذار بر خدمات غذا و نوشابه- پذیرایی
فصل 3 : جنبههای نظارتی سرو غذا و نوشیدنی
– اصول نظارت برخدمات غذا و نوشابه- پذیرایی
– برنامهریزی و سازماندهی در خدمات غذا و نوشابه- پذیرایی