مدیریت تأسیسات گردشگری_موسسه بین المللی جهانگردی و هتلداری آوا پارسه

سه شنبه مورخ  ۱۴۰۲/12/01ساعت ۱۴ درس مدیریت ونظارت بربخش خانه داری در هتل / ساعت ۱۶ درس مدیریت ونظارت بربخش پذیرایی در هتل– دوره مدیریت تأسیسات گردشگری (مدیریت هتلداری) برگزارخواهد شد.

بخش پنجم: مدیریت ونظارت بربخش خانه داری در هتل – مؤلف : زنده یاد علی اصغر رضایت

فصل 1 : آشنایی با خدمات خانه‌داری

– اهمیت اتاق در هتل

– نگاره تشکیلاتی خانه‌داری

– بخش لباسشویی

فصل 2 : شرح وظایف کارکنان مختلف خانه‌داری

– وظایف اصلی مدیرخانه‌داری

– مسئولیت‌های معاونین

– اهمیت میز کنترل

– فضای عمومی، سرویس‌های بهداشتی و فضای سبز هتل

– بخش‌هایی که خانه‌داری با آنها در ارتباط است

فصل 3 : شیوه نظارت بر بخش خانه‌داری

– چک لیست اتاق‌ها

– شیوه‌های نظافت

– گزارش آماده کردن اتاق‌ها

– اشیای پیدا و گم شده

– افراد واجد شرایط کار

– کمک‌های اولیه و سوانح

بخش ششم: مدیریت ونظارت بربخش پذیرایی در هتل –  مؤلف : مهدی براتی

فصل 1 : مروری بر صنعت غذا و نوشابه- خدمات پذیرایی

– کلیات صنعت غذا و نوشابه- پذیرایی

– غذا و نوشابه در تأسیسات گردشگری کشور

– خدمات‌دهندگان در صنعت غذا و نوشابه- پذایرایی

فصل 2 : شرح وظایف کارکنان بخش پذیرایی و ارتباطات آنها

– عملیات غذا و نوشابه- پذیرایی

– فرآیندهای جاری در ارائه خدمات غذا و نوشابه- پذیرایی

– عوامل تأثیرگذار بر خدمات غذا و نوشابه- پذیرایی

فصل 3 : جنبه‌های نظارتی سرو غذا و نوشیدنی

– اصول نظارت برخدمات غذا و نوشابه- پذیرایی

– برنامه‌ریزی و سازماندهی در خدمات غذا و نوشابه- پذیرایی

مدیریت تأسیسات گردشگری(هتلداری)_ موسسه آوا پارسه

2024-02-18T14:42:45+03:30