آخرین خبرها

قنادی و شیرنی پزی

معرفی دوره قنادی و شیرینی پزی

از حیث این که ایران پرمصرف ترین کشور در زمینه شیرینی، دسر و کیک است و کمبود نیروهای با مهارت شیرینی پزی و قنادی در کارگاه های قنادی ایران به وفور چشم میخورد ما بر آن آمدیم تا با دوره ای کوتاه مدت با استادی مجرب با سابقه بیش از۳۵ سال و یک دهه آموزش شیرینی پزی و قنادی گامی تازه نهیم و ایران کنونی را که تا کنون در راستای شیرینی پزی خانگی و اموزش شیرینی های قدیمی فعالیت داشته به سمت و سوی شیرینی پزی صنعتی به سبک قنادی سوق دهیم.

از آنجا که در مراسم گوناگون (مانند اعیاد، جشن های عروسی، تولد، زیارت و حتی مراسم عزاداری ها) از انواع شیرینی ها، بیسکویت ها و کلوچه های محلی استفاده می شود لذا در هر زمان متقاضیان بسیاری خواهد داشت و می توان این شغل را تا چندین برابر افزایش داده و به تهیه شیرینی های خانگی اقدام نمود.

apprentice-chef

 

بازارکار و آینده شغلی

خانم های خانه دار و دوشیزگان محترم و آقایان علاقه مند و عزیزانی که مایلند با فراگیری حرفه ای شیرینی پزی  به صورت حرفه ای در منزل یا خارج از منزل به کسب درآمد بپردازند , شاغلان در رشته قنادی و شیرینی پزی در قنادی های در حال کار

هدف دوره

شنایی فراگیران و علاقه مندان با هنر شیرینی پزی و انواع متنوع شیرینی ها ی اروپایی و  سنتی ایرانی . فعالیت در منزل به منظور خود اشتغالی و صرفه جویی در هزینه های سبد خانواده . پیشرفت شاغلین در زمینه های حرفه ای مرتبط جهت آشنایی آکادمیک و پراکتیکال با این هنر و نیل به پیشرفت ها و ارتقا شغلی .

خلاصه ای از موارد آموزشی

  • آشنایی مقدماتی با انواع وسایل شیرینی پزی به صورت شفاهی

  • طرز تهیه انواع شیرینی ها و کیک ها (تر،خشک،سنتی،پای،تارت،دسرها…)

  • نحوه رعایت کردن بهداشت جهت تهیه هر یک از شیرینی ها

  • نحوه تزئین هر یک از شیرینی ها، کیک ها جهت زیباتر شدن و جذب مشتری

IMG_1707

 

آیین نامه تحصیلی هنرجویان پیشگامان آوا پارسه

مدت دوره: ۵ الی ۶ماه

زمان برگزاری: یکشنبه ها ۹ الی ۱۳

مدارک لازم جهت ثبت نام دوره قنادی و شیرینی پزی:

۱-چهار قطعه عکس ۳*۴

۲- فتوکپی کارت ملی ۲ برگ

۳- فتوکپی شناسنامه ۲ سری (تمام صفحات)

۴- فتوکپی مدرک تحصیلی ۲ برگ (ابتدایی تا دکتری)

 

شرط صدور مدرک پایان دوره

آزمون  تئوری:در پایان دوره از هنرجویانی که در دوره حضور داشته و غیبت ننموده اند آزمون کتبی توسط استاد موسسه از مباحث گفته شده در طی دوره ، برگزار میگردد

آزمون عملی: هنرجویان می بایست از شیرینی های آموزش داده شده در طی دوره یکی را به دلخواه درست کرده و به استاد مربوطه ارائه دهند

پس از قبولی در آزمون های تئوری و عملی گواهینامه قنادی و شیرینی پزی از طرف سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری صادر خواهد شد.