آخرین خبرها

مدیریت تالار و رستوران

مدارک لازم جهت ثبت نام دوره مدیریت رستوران داری :

۱٫عکس پرسنلی ۳٫۴     ۴ قطعه

۲٫فتوکپی شناسنامه ۲برگ (تمام صفحات)

۳٫فتوکپی کارت ملی ۲برگ

۴٫اصل وفتوکپی مدرک تحصیلی ۲برگ (دیپلم و بالاتر)

جایگاه شغلی : اشتغال در رستورانها و تالارها به عنوان میزبان ؛ سرمیزبان و پس از کسب تبحر و تسلط کاری و طی دوره های تکمیلی سمت مدیر تشریفات در هتلها ؛ رستورانها ؛ سازمانها ؛ ارگانها و نهادهای دولتی وخصوصی .

هدف دوره : آشنایی فراگیران با هر یک از بخشهای مختلف رده های مشاغل پذیرایی و میزبانی رستورانها و دیگر واحدهای پذیرایی ؛ آشنایی با روشهای مختلف پذیرایی و وظایف مدیران تشریفات ؛ ایجاد همخوانی و تشریح و تفهیم وظایف اختصاصی میزبانان با توجه به سیستم کاری محل خدمت ؛ انتظارات و الزامات مورد در خواست سازمان مطبوع ؛ برنامه ریزی پرسنلی .

محتوای دوره :

۱- تاریخچه رستوران و پذیرایی و وظایف میزبان.

۲- بخش غذا و نوشابه در رستوران وتالار.

۳-مهارت های فردی و ارتباطی.

۴- روشهای سرویس دهی.

۵- آشنایی عمومی با منو و رسپی غذاهای گوناگون و نوشیدنیها.

۶- وسایل و لوازم پذیرایی و مصرف غذا

۷- چیدمان میز

۸- ایمنی ؛ بهداشت و پیشگیری از حوادث

۹- مهارت های مهمانداری.
۱۰- آشنایی با محیط رستوران.

توجه: دارا بودن حداقل مدرک تحصیلی دیپلم؛ علاقه مندی به مشاغل خدماتی و پذیرایی ؛ خوشرویی و اعتماد به نفس ؛ دارا بودن خلاقیت و ابتکار عمل ؛ برخورداری از سلامت جسمی و روحی ؛ روحیه خستگی ناپذیر ؛ دارا بودن تناسب اندام و مشخصات فیزیکی قابل قبول ؛ دارا بودن میزان تحصیلات مناسب جهت تصدی هر یک از سمتهای مرتبط .

طول مدت دوره : ۵الی ۶ ماه می باشد. پس ازقبولی در آزمون ها گواهینامه مربوطه ازطرف سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی وگردشگری صادرخواهدشد.